Lejla

Minimalistički dizajn i moderna estetika

Osećajte se posebno i spremni za sve izazove

limited edition

POVRATAK ROBE

DOSTAVA I PODRŠKA

TABELA MERA

o nama

Lacely nije samo onlajn prodavnica donjeg veša.

Misleći na vašu udobnost I sigurnost pre svega, mi smo tu sa željom da udovoljimo vašim prohtevima i ukusu čak i najzahtevijih kupaca. U okolnostima kada je bezbednost postala prioritet, mi šaljemo artikle u najudaljenije krajeve naše zemlje, a vi ste u mogućnosti da u udobnosti svog doma uživate u brzoj, lakoj I bezbednoj kupovini.

Nudimo vam kvalitetan udoban donji veš, modernog dizajna po veoma pristupačnim cenama.

Trudimo se da, kako estetski, tako I kvalitetom zadovoljimo rafinirani ukus naših kupaca.

Otvoreni smo I spremni na komunikaciju sa svojim porecijalnim kupcima, pažljivo slušamo vaše želje I poštujemo vašu privatnost.

Prateći savremene trendove prodaje putem interneta, dostupni smo I na društvenim mrežama (Fejsbuk I Instagram).

Kupovina nikad nije bila lakša I sigurnija! Lacely je stoga, pravi izbor za vas!

USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA

Politika Privatnosti

Pristupanjem sajtu Lacely – ONLINE prodavnica (lacely.rs), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

Lacely – ONLINE prodavnica (lacely.rs) sajt je u vlasništvu firme Sanatex doo, sa matičnim brojem 07703112 i sedištem u Lenjinova bb, Sjenica 36310.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu Lacely – ONLINE prodavnica (lacely.rs), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

  • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
  • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
  • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Lacely – ONLINE prodavnica (lacely.rs) ili neku treću stranu, sa kojom Lacely – ONLINE prodavnica (lacely.rs) ima poslovnu saradnju.

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Lacely – ONLINE prodavnica (lacely.rs), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i Lacely – ONLINE prodavnica (lacely.rs) niti će zahtevati, niti će čuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na info@lacely.rs.